30/5-3/6: Breinakken en Hestevika

Klik op de foto’s om te vergroten.

2016

30/5-1/6 heb ik in het ziekenhuis gewerkt. Ik heb het daar erg naar mijn zin; afwisselend werk, leuke collega’s, uitdagingen genoeg. Maandagavond had ik Rotary, dinsdagavond koor en woensdag twee vergaderingen van de partij.

Donderdag 3/6 was ik al weer vroeg wakker. Het was mooi weer en ik had zin om een wandeling te maken naar Breinakken. Het is slechts een klein topje maar met een mooi uitzicht over ons dorp. Het was nog zo vroeg dat er nog dauw te zien was.

Ochtenddauw

Ochtenddauw

Ik ga eerst Breinakken op (146 mtr). Op sommige plekken is het behoorlijk stijl; er is zelfs een touw aangebracht om je aan op te kunnen trekken.

02

Eenmaal boven heb je een mooi uitzicht over het centrum van het dorp.

03     04

Aan de andere kant zie ik ons huis ook liggen iIn de rode cirkel).

huis

Vervolgens ga ik naar Hestevika. Daar zijn Gert en ik eind april ook een keer geweest. Nu kon ik me echt registreren in het StikkUt! boekje.

05

De rest van de dag bracht ik in de winkel Stolt Mat door, die overigens sinds 1 mei een BV is geworden.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *