28/4: StikkUt!: Hestvika

Klik op de foto’s om te vergroten.

2016

Ik lig enorm achter met de weblogs en neem me iedere keer voor om de achterstand in te halen maar dat valt, met al mijn activiteiten, niet mee. Maar ik doe mijn best. Let dus niet op de datum dat deze weblogs geplaatst worden maar kijk naar de datum in de titel.

********************************************************************************

Op 1 mei begint het StikkUt!-seizoen weer. Nieuwe paden en bergtopjes kunnen weer bewandeld en bestegen worden. Op de toppen ligt nog de nodige sneeuw, dus we moeten «laag» beginnen. Maar het is nog geen 1 mei en we kunnen deze Stikk UT!-wandeling naar Hestvika nog niet registreren. Maar lopen kunnen we er natuurlijk al wel. Nadat we Stolt Mat dicht hadden gedaan hebben we ons omgekleedt, de spullen gepakt en zijn vanuit huis naar Hestevika gelopen, een pad die achter de plaatselijke camping ligt.

02

Dit pad is populair bij de locale bevolking: er wordt veel gewandeld. Het loopt langs de fjord.

04

Op een bepaalde plek is het bos uitgedund een aantal maanden geleden en ontstaat er een open ruimte. Ook zijn er planken neergelegd op de meer vochtige plekken. Aan de waterkant zijn er bankjes geplaatst waardoor je een mooi plekje hebt om te zitten, vuurtje te maken en genieten kunt van het uitzicht op bergen en dorp.

05

We hadden eten meegenomen en een gasbrandertje zodat we daar ons avondeten konden maken. Echt genieten was dat.

06

We hadden twee brieven gekregen: één van mijn ouders en één van Jennie mijn zus. Die lazen we na het eten aan elkaar voor.

07    08

09

Dit werd een mooie picknick! Met bezoek “op afstand” 🙂

Janet

Een gedachte over “28/4: StikkUt!: Hestvika

Reacties plaatsen niet mogelijk.