18-22/8: Week na de vakantie

2014

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

De vakantie zit er op en de doordeweekse werkdagen zijn weer begonnen. Maandag hadden we Rotary en zijn we naar Alnes geweest, een klein dorpje op een eiland net buiten Ålesund.

IMG_3248

De zoon van één van de leden had drie jaar geleden een oud huis uit 1912 gekocht die toen niet bewoonbaar was. Hij heeft het helemaal omgebouwd en tot een prachtige woning gemaakt. Heel stijlvol en esthetisch ingericht.

IMG_3255

De kelder heeft hij voor een groot deel uitgegraven waardoor men er nu manshoog in gestaan kann worden. Hij heeft er een appartement in gebouwd. De muren in de kelder heeft hij ook helemaal gerestaureerd. Prachtig decoratief.

IMG_3254

Dinsdagochtend ben ik naar de wekelijkse training op de sportschool geweest. Dat was de eerste training weer na de vakantie. Maar ik was helemaal alleen, dus ik kreeg privetraining J Ik hoop dat de groep volgende week weer compleet is.

Heftige training!

Heftige training!

Woensdag zijn we weer naar Jønsbu geweest en hebben nog een keer een lading hout gebracht. Nu is de hele voorraadruimte vol.

Goed gevulde houtvoorraad

Goed gevulde houtvoorraad

Het is een fijn gevoel dat we de winter weer rustig tegemoet kunnen treden. We hebben er de nacht doorgebracht. ‘s Avonds heeft Gert lekker mexicaans eten gemaakt, met onder andere salade uit eigen tuin.

IMG_3264

Maar eer je de eerste hap in de mond hebt moet je eerst wel alle schaaltjes langs 🙂

Vrijdag heb ik in de ochtend eerst drie kwartier hard gelopen. Dat was lang geleden maar het ging goed. Daarna ben ik naar de kapper geweest. Tijdens de vakantie leefden we „primitief“ en kun je geen luxe-artikelen meeslepen zoals föhn etc. Ik kwam erachter dat als ik het haar gewassen had en hetz o liet drogen, dat ik eigenlijk heel krullend haar had. Ik vroeg de kapster of ze het zo kon knippen en behandelen dat ik het haar krullend kon hebben. En ik was met het resultaat eigenlijk wel tevreden. Dus nu maar eens door het leven gaan met krullend haar. Ik moet dat van mijn moeder hebben die ook krullend haar heeft.

Vrijdagmiddag zijn we weer naar Jønsbu gegaan. Daar komt binnenkort een eigen blogg over.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *