5-10/1: Naar Nederland

2019

Ik ben een paar dagen in Nederland geweest. Op zaterdag gevlogen en ‘s avonds heeft mijn broer Albèrt me van het station opgehaald. Het is altijd weer fijn om aan te komen en er staat altijd een lekkere moeder-groentesoep voor me klaar.

Zondag zijn we met de hele familie uit eten geweest bij de chinees. Dat was erg gezellig en mijn ouders genoten.

Voor zus Jennie neem ik altijd een stukje gerookte zalm mee; zij vindt dat zo lekker.

Ik heb weer de nodige klussen kunnen doen, zoals bloembollen in de bakken zetten, bloemen bij de voordeur, wasjes gedraaid, keukenkastjes opruimen, eten gekookt en zo nog veel meer wat ze niet goed zelf meer kunnen doen, gezien de leeftijd.

Ook een paar uurtjes naar de moeder van Gert geweest die recentelijk in een zorgcentrum is komen te wonen, waar ze het erg naar de zin heeft.

Ze was heel blij me te zien. En ze kreeg nog meer bezoek: dochter Mini (zus van Gert) en schoonzoon Johan. Erg leuk om die ook weer eens gezien te hebben.

Laatste avond hebben de kinderen weer samen gegeten met mijn ouders. Stans kon er helaas niet bij zijn, maar het werd een hele fijne avond.

Woensdag bleef zus Jennie ook slapen. Zij moest naar haar werk in Zwolle de volgende en kon ze mij daar mooi bij het station afzetten, zodat ik de trein naar Schiphol kon nemen. Heel erg fijn zo.

Het waren weer een paar fijne dagen!

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *