16-17/4: Rotary-zaterdag

Klik op de foto’s om te vergroten.

2016

DSC_0533

Zaterdag had ik van Rotary een conferentie waar bestuursleden van de clubs in de regio samenkwamen. Veel geleerd en veel mensen ontmoet. Gert heeft die dag in de winkel Stolt Mat gewerkt.

DSC_0537

‘s Avonds ben ik samen met Ivar, onze huidige president, en zijn vrouw naar Brattvåg geweest. Die club vierde dat zij 50 jaar bestonden en alle clubs in de regio waren daarvoor ook uitgenodigd. De tafels waren mooi gedekt en je kon je plaats vinden bij je naamkaartje. Er waren verschillende toespraken. Het werd een gezellige avond met goed eten.

DSC_0540

Zondag zijn we de dag begonnen met 16 km hardloppen, Liafjellet rond. Het viel ons allebei zwaar eigenlijk. In de middag hebben we in de tuin gewerkt. En we zijn ook nog naar een kunsttentoonstelling in het dorpshuis geweest. Wat vliegt zo’n weekend toch om.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *