22/9: Allsong Elvastien

2015

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

01

Op de avond dat wij naar Geir Lippestad gingen is ook de vaste kooravond, maar Geir wilde ik dit keer prioriteren. In het kader van Friluftslivets år (zie de informatie hierover op deze link). hebben we buiten gezongen waar ook ander publiek bij aanweizg konden zijn. Dit vond plaats bij Elvastien, een mooi aangelegd pad vlak langs de rivier in Ørskog. Ola, een bestuurslid, leidde het geheel in goede banen.

03

We hebben gemakkelijke bekende noorse liedjes uitgezocht uit een boekje van DNT (de noorse toeristenverening) en die op papier geprint zodat iedereen die mee kon zingen (allsong, heet dat). We kregen begeleiding van Ola (voormalig koorlid) die op zijn accordeon speelde.

02

We hadden natuurlijk gehoopt op veel deelname maar helaas kwamen er slechts zes personen buiten de vaste koorleden om. Maar het werd wel een gezellig klein uurtje. Hierna ging het koor naar de oefenruimte waar er verder geoefend werd.

tursangboka

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *