20/2: Verjaardag Janet

2015

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

De avond voor mijn verjaardag verwende Gert me al met een paar cadeautjes; hij moest er de volgende dag vroeg uit. We hadden Matthieu, Ingrid en de kinderen uitgenodigd om te komen lunchen want zij zouden ‘s middags weer terug naar Nederland reizen. Gert kwam tegen de lunch ook thuis en iedereen smulde van de gebakken eieren die ik maakte.

Mijntje en Matthieu

Mijntje en Matthieu

We brachten hierna de familie naar het vliegveld. Het waren erg leuke dagen! Hierna zijn Gert en ik naar Ålesund gereden waar we voor de avond een restaurant en hotel hadden geboekt. We hebben heerlijk gegeten in restaurant Maki.

DSC_1166 - Kopi

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *