30/12-02/1: Bezoek Simon en Nanda

2018/2019

Wat hebben zij en wat hebben wij er naar uitgekeken: het bezoek van Simon en Nanda! Simon is mijn oudste neef; Nanda zijn vriendin <3 Ze zijn al eens eerder bij ons geweest, dat was in november 2014. Daar kun je hier deel 1 en hier deel 2 van lezen.

Het zijn zulke lieve schatten! We hebben ons weer heerlijk met hen vermaakt, ook al moesten we ook gewoon werken.

De avonden brachten we thuis door. Lekkere maaltijden genuttigd, vergezeld van een goed glas wijn of biertje.

We hadden het plan om op oudejaarsdag een nachtje naar Jønsbu te gaan, maar het was zulk slecht weer dat we besloten om thuis te blijven. Daar was het lekker warm en genoten we wederom van elkaars gezelschap.

Vanuit ons huis hadden we ook heel goed zicht op al het siervuurwerk dat afgestoken werd. We liepen van het ene raam naar het andere om al het moois te bekijken. Maar dit duurde al met al niet lang want gezien het slechte weer bleven mensen niet graag lang buiten.

We hebben op nieuwjaarsdag een ritje naar Stranda gemaakt en het kantoor en werk van Gert bezocht. Het was ontstuimig weer, veel wind, wat aan de hoge golven te zien is.

Via Sykkylven reden we weer terug waarbij we over de bergpas moesten. Ook daar was het onstuimig en werd het zicht door de sneeuw en wind bemoeilijkt. Maar Gert bracht ons safe naar de andere kant van de berg.

De laatste dag vloog ook weer voorbij! En toen moesten we alweer afscheid nemen. Jakkie! 🙁 Vanuit het vliegtuig zwaaiden ze ons nog een keer toe.

Doei doei!

Na thuiskomst stuurden ze een foto van de koffie die ze in Stolt Mat hadden gekocht, met het logo erop. Die viel in de smaak, zoals duidelijk is te zien 🙂

Dag schatjes!! <3 Gauw weer komen, hoor! Mag geen vijf jaar meer duren, hoor!

Dit was dan de laatste activiteit van 2018. En nu is het al eind april 2019 als ik deze blogg schrijf. Kun je nagaan hoeveel bloggs ik nog te gaan heb 🙂 Het is zeker geen straf, alleen de tijd die me soms ontbreekt. Maar ik „struggle“ me er doorheen 🙂 Wordt dus vervolgd!

Janet