17-19/3: Jønsbu en verse sneeuw

2018

Klik op de foto’s om te vergroten

Gert was dit weekend in Dombås. Daar was een samenkomst voor alle nieuwe Rotary presidenten. Na de zomer zal Gert namelijk weer president zijn van onze Rotaryclub (bij gebrek aan anderen die deze taak van Harry over wilden nemen).

Ik was dus het weekend thuis. En zaterdag ben ik na het sluiten van de winkel naar Jønsbu geweest. Daar lag nog een heleboel sneeuw. Ik heb lekker gerelaxed, gelezen en geschreven. Heb er geen foto’s gemaakt.

Zondagmiddag kwam Gert weer thuis. ‘s Avonds zijn we naar de film geweest: „Utøya – 12e juli“.

Deze gedramatiseerde film gaat over hetgeen er op Utøya in 2011 is gebeurd. De film is ongelofelijk goed gemaakt. De filmmaker (Erik Poppe) volgt de hoofdrolspeelster in 1 (één!) shot. Een zeer aangrijpende en met respect gemaakte film.

Maandag 19/3 is er weer verse sneeuw gevallen. De winter is nog niet voorbij.

    

Janet