1/3: Bezoek burgemeester Stolt Mat

2018

Klik op de foto’s om te vergroten

De burgemeester Knut vertelde laatst een keer tijdens een gemeenteraadsvergadering dat hij en de gemeentesecratis Synnøve alle bedrijven in Ørskog wil gaan bezoeken. Dat zette mij aan het denken. Meestal denkt men eerst aan de grootste bedrijven die veel mensen in dienst hebben en een grote omzet draaien. Maar ik dacht: daar hoort Stolt Mat ook bij! En ik ga niet wachten totdat zij zichzelf uitnodigen: ik nodig hen uit. Zo gezegd zo gedaan. Uiteindelijk werden we het eens over een datum en tijdsstip en vanochtend kwamen ze langs.

Het oude hotel in het centrum van Sjøholt waar ook ooit Koninging Wilhelmina overnacht heeft.

Ook de locoburgemeester Geir was erbij. Zowaar staat hij lachend op de foto, iets wat hij heel weinig doet. Ik had Fjordkoffie gezet met een stroopwafel erbij.

Locoburgemeester Geir, gemeentesecretaris Synnøve en burgemeester Knut

Het werd een heel gezellig bezoek waarin ik over de ontwikkeling van Stolt Mat kon vertellen en de uitdagingen waar ik mee te maken heb. Uiteraard werd er aan het eind van het bezoek ook een foto gemaakt. Die heeft de gemeente op haar Facebooksite geplaatst.

Het werd, zo zal later blijken, niet alleen een leuk, maar ook een nuttig bezoek.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *