18/12: Kerstafsluiting Rotary

2017

Klik op de foto’s om te vergroten

Ørskog Rotaryklubb sloot het jaar 2017 af met een kerstbuffet waar idereen wat eten mee nam. De tafel was mooi gedekt door het clubcommité. Harry, de president, bedankte iedereen voor de inzet van afgelopen jaar. Gelijktijdig noemde hij dat, ongeacht wat voor persoon je bent of waar je woont, zo heeft iedereen dezelfde behoeftes. Dat zijn fysiologische behoften (eten, drinken, slapen), behoefte aan gevoel van veiligheid, sociale behoeften (ergens bij horen, krijgen van liefde), erkenning (status, zelfachting) en zelfrealisering (persoonlijk en spiritueel).

Al deze behoeften liggen ook in de geest van Rotary: anderen helpen die het moeilijk hebben om in de top van Maslov’s behoeftepyramide te komen. We denken aan hen die in de kerstdagen geen eten en drinken hebben en zich niet veilig voelen. Ook in het nieuwe jaar zal Rotary zich hier op richten.

Het werd een fijne avond. Aan het eind dronken we koffie, rijstepap met frambozensaus aten en was er de jaarlijkse loterij, waar Gert een zak snoep won. Rond 22.30 uur was het afgelopen.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *