13/12: Avond met collega‘s

2017

Klik op de foto’s om te vergroten

Nog even een datum benoemen die ik vergeten ben. Dat kwam omdat ik zelf geen foto’s heb gemaakt, omdat ik mijn telefoon vergeten was. Maar dat was een avond met collega’s bij een collega , Gerd, thuis.

Het werd een kaasavondje met diverse kazen, crackers, gedroogde vruchten, noten, jam en chutneys. Ik had een stuk Kraftkar meegenomen. Er waren er meerderen die die nog nooit gegeten hadden dus ze waren er zeer content over dat ik dit mij me had.

Hierna kwam er koffie en diverse taarten op tafel. Allemaal erg lekker. Gunn Bente, ons afdelingshoofd, heeft nog een kleine toespraak gehouden en iedereen bedankt voor de inzet.

We wisten het al maar het werd nog eens een keer bevestigd dat we een heel leuk team hebben en allemaal goed samen kunnen werken met elkaar. Super leuke werkplek.

Het werd een hele gezellige avond. De foto’s zijn van mijn collega Gerd.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *