31/12-1/2: O/N bij Ellen en Adri

2016-2017

Oud en nieuw hebben we bij Ellen en Adri gevierd. Het was al veel te lang geleden dat wij hen gezien hadden. En het werd heel erg gezellig. Over van alles en nog wat zitten kletsen, lekker gegeten (hertenvlees 🙂 ) en heerlijke koffie met bananen/caramelsaus genuttigd die ik mee had genomen.

    

Na het eten hebben we foto’s gekeken, gedanst en een wandeling buiten gemaakt: langs de weg richting het meer (waarop koude winters geschaatst wordt) en een woonbuurtje in. Er lag geen sneeuw. Toen we thuis kwamen was het bijna 00.00 uur en konden we vanuit het raam of de voordeur genieten van het vuurwerk wat anderen gekocht hadden en afstaken. We bleven nog een even op tot een uur of half twee en gingen toen naar bed. Het was goed geweest.

    

Toen we de volgende dag wakker werden lag er een dun laagje sneeuw en nog meer op 2e januari. Eindelijk een beetje winter!

Auto bijna niet te zien

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *