11/5: Vergadering Raad Buitenleven

Klik op de foto’s om te vergroten.

2016

In één van de laatste gemeenteraardsvergaderingen was er een zaak waarbij er nieuwe leden voor het bestuur in «Sunnmøre Friluftsrådet» (Sunnmøre Raad voor het buitenleven) gekozen moesten worden. Deze raad bestaat uit leden van alle aangesloten gemeenten. Het doel van Friluftsraådet is om activiteiten op gebied van buitenleven te stimuleren. Zij zijn onder andere de initiatiefnemers van de Stikk UT! tochten, die allemaal door vrijwilligers gemerkt zijn.

Ik had aangegeven dat ik daar wel zitting in wilde nemen. >Ik werd voorgedragen als kandidaat en de gemeenteraad heeft me gekozen. Deze middag was de eerste vergadering, die deels binnen (op het kantoor van friluftsrådet) en deels buiten plaatsvond.

DSC_0631

Een aantal leden waren geheel nieuw dus we stelden ons aan elkaar voor. Hierna gingen we naar buiten waar we aan de fjord verder gingen vergaderingen. Maar niet nadat we eerst een lekker broodje konden nuttigen die uitgedeeld werd door de bedrijfsleidster May-Britt.

DSC_0633

Aanvankelijk scheen de zon nog lekker maar toen die verdween werd het wel koud en waren we blij dat de vergadering afgelopen was.

DSC_0634

Janet