17-19/8: Werken, Rotary, Politiek

2015

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

De eerste dagen van de eerste week na de vakantie waren al weer goed gevuld met van alles. Zondagavond kreeg ik bericht van het afdelingshoofd in het ziekenhuis of ik kon werken. Ja, geen probleem.

‘s Avonds hadden we de eerste Rotaryavond. We bezochten een bedrijf waar mensen met een handicap eenvoudige werkzaamheden uitvoren, zoals onderdelen in elkaar zetten van bepaalde bedrijven. Erg interessant.

02

De twee mannen die ons erover informeerden deden dat met veel enthousiasme. Het bedrijf ligt vlak aan het fjord en met een mooie avondzon en een toeristenboot in de verte gaf dat een mooi sfeerbeeld.

01

Op dinsdag hadden we een gesprek met de bankdirecteur. Die zou op 27 augustus een thema-avond organiseren waar ook twee bedrijven de gelegenheid kregen om over hun werkzaamheden te informeren. Onder andere ook Stolt Mat J Wij zouden die avond ook verantwoordelijk zijn voor het serveren van een aantal kleine tapa’s uit onze winkel aan een groep van circa 70 personen. We bespraken welke etenswaren we zouden kiezen. We kwamen uit op gerookte zalm met daslooksaus, gerookt walvisvlees met ui en een blokje kaas met bijpassende jam.

Gert heeft de brochure samengesteld van de politieke partij voor de komende gemeentelijke verkiezingen op 14 september.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *