2/5: StikkUT! Hallvardsfjellet

2015

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Na de kerkdienst van de „konfirmanter“ heb ik me omgekleedt om weer een StikkUT! te doen.

01

Dit keer Hallvardsfjellet van 598 mtr hoog. Ik moest me goed aankleden want het regende, maar dat weerhield me niet om toch te gaan. Ik parkeerde de auto bij het startpunt wat goed gemerkt was aan het begin.

Merking onderweg

Merking onderweg

Ik heb deze tocht eerder gedaan in juni vorig jaar. Het was toen wel iets ander weer. Ik begon nu met regen, toen kwam er hagel en bijna onder de top kwam er sneeuw. Maar op de top kwam de zon er een beetje door 🙂

03    05

04    06

Het grootste gedeelte van de wandeling ging nog door sneeuw. Ik was dan ook blij dat ik de gamachen om had gedaan.

Een deel van Vaksvik en in de verte Sjøholt

Een deel van Vaksvik en in de verte Sjøholt

Normaliter doe je over deze tocht cirka 2,5 uur heen en terug, maar ik heb hem in bijna twee uur gedaan omdat ik in tijdnood was: ik moest op tijd thuis zijn voor het feestje van Trui. En dat lukte gelukkig.

Het werd een leuk en afwisselend weekend. Perfect dus!

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *