22-27/3: Weer week met van alles

2015

Klik op de foto’s om te vergroten.

Ook van deze week even een korte update. Zondag hebben we lekker uitgeslapen een aangerommeld thuis. ’s Avonds ben ik naar spinning geweest. Maandag heb ik een dagje in het ziekenhuis gewerkt en van daaruit gelijk doorgegaan naar Alnes.

Alnes vuurtoren

Alnes vuurtoren

Daar was ’s avonds in het vuurtorenwachtershuisje de jaarvergadering van Friluftsrådet gepland. Dit is een organisatie waar verschillende gemeenten lid van zijn. Als gemeenteraadslid van onze gemeente ben ik uitgekozen om daar elk jaar aan deel te nemen.

03  02

Het stormde erg op Alnes. De plek is al heel bijzonder (op een eiland aan de kust) en dit keer is het dan nog meer speciaal, met de hoge golven en de donkere luchten. Voor de vergadering aten we eerst een vissoep en koffie met zelfgemaakte taart erbij. Voor degene die wilden kon de vuurtoren bestegen worden. De vergadering verliep verder goed, zonder grote maar wel met zinnige discussies.

Uizicht op Alnes

Uizicht op Alnes

Dinsdagavond zou ik niet naar koor gaan maar weer aan een jaarvergadering deelnemen, dit keer van het dorpshuis. Maar ’s middag begon ik me niet lekker te voelen: rillerig, koud. Ik heb vervolgens een aantal dagen in bed gelegen, en voelde me niet fijn. Op woensdag kon ik om die reden ook niet deelnemen aan een vergadering van de partij. Donderdag begon ik me iets beter te voelen en gokte ik er op dat ik aan de gemeenteraadsvergadering op donderdag deel kon nemen. Het werd een lange zit, maar ik hield het gelukkig toch uit. Vrijdagmiddag pakten we de koffers want we gingen naar Oslo.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *