13/2: Jaarvergadering koor

2015

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Oeps, vrijdag de 13e. Dat beloofd wat. Vanochtend werd ik opgeroepen of ik een dagje in het ziekenhuis kon werken. Dat kon ik en heb er een fijn dagje gewerkt met leuke patiënten en collega’s. Hierna snel naar huis want de jaarvergadering voor koor was ’s avonds. Het is al weer een jaar geleden en weer tijd voor de jaarvergadering. Het nieuwe bestuur is gekozen: ondanks dat ik gezegd had niet weer verkiesbaar te willen staan heb ik toch weer ja gezegd. Er was niemand die de taak op zich wilde nemen en er moet toch een voorzitter zijn? Maar ik heb voor volgend jaar echt besloten dat ik het niet weer ga doen!!

Een dis met heerlijke gerechten

Een dis met heerlijke gerechten

Na de vergadering hebben we lekker gegeten en er stond een tafel klaar waar iedereen voor wat eten had gezorgd.

DSC_1102

Erg lekker alleemaal.

DSC_1107

Ik had een soep gemaakt med onder andere kabeljauw en chorizo. Dat ging er heel goed in 🙂

DSC_1100

Marit en ik bleven als laatste nog een tijdje zitten om wat na te kletsen en toen was het al kwart over 12 eer ik naar huis ging. Met Gert nog een glaasje wijn gedronken en toen naar bed!

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *