14/2: Årsmøte koor

2014

De afgelopen week had ik elke avond wel wat. Maandag ben ik naar Åfjord gereden waar ik de volgende dag een presentatie gaf over de samenwerking die we tot nu toe hebben met de gemeente. Op dinsdag had ik mijn vaste kooroefenavond. Op woensdag begon de dag om 06.00 uur met trainen in de sportschool (fietsen/spinning), ‘s middags (17.00 uur) had ik yoga (een beginnerscursus van 10 lessen), om 19.00 uur een vergadering van de politieke partij en om 20.20 uur aerobic (weer in de sportschool). Op donderdag gemeenteraadsvergadering. En op vrijdagavond de jaarvergadering van koor. Pff, ik wordt er ook moe van als ik het lees 🙂

Een tafel vol met lekkernijen

Een tafel vol met lekkernijen

Mijn 2e jaar als voorzitter voor het koor zit er op. De jaarvergadering verliep goed en het jaarverslag werd goedgekeurd evenals de overige zaken.

Het nieuwe bestuur: Gunnar, Janet, Jostein, Annlaug en Ola

Het nieuwe bestuur: Gunnar, Janet, Jostein, Annlaug en Ola

Ik had me voor een derde jaar verkiesbaar gesteld, waar de leden erg blij mee waren.

Gezellig lekker eten

Gezellig lekker eten

Hierna was het tijd voor lekker eten. Iedereen had wat gemaakt en dat werd uitgestalt op de buffettafel. Lekker allemaal. Met het nodige drinken erbij werd het een gezellige avond.

Ola speelt op de piano

Ola speelt op de piano

Ola, die na jarenlange trouwe dienst in het koor stopte (na bijna 40 jaar) speelde nog een aantal liedjes op de piano, want wat is nu een koor zonder zingen 🙂 ? Steeds meer leden gingen naar huis maar de laatsten (circa 8 stuks) verlieten het gebouw om half drie. Ik ook.

Zaterdag was het „mistige“ dag 😉 Ik heb niet zoveel gedaan. Uislapen, wat internetten, maar ik moest toch ook een frisse neus halen. Ik ben daarom een heel eind wezen wandelen en ik heb daarna ook mijn vaste route langs de weg gelopen waar ik vuil opplukte. Nu er nog geen sneeuw ligt… Het was zeer zinvol: een hele grote vuilniszak vol werd tot de rand toe gevuld.

Zingen in de kerk

Zingen in de kerk

Zondag hadden we met koor een optreden in de kerk. Er is een nieuwe dominee aangestelt. Er werden ook twee kinderen gedoopt. Men had gevraagd of wij met zang bij konden dragen. We hebben drie nummers gezongen: Herre Jesus gi meg nåde, Hymne en Vitae Lux. We kregen nadien applaus en hele positieve reacties.

Vervolgens was er een koffietafel waar wem et een aantal ook naar toe zijn geweest. Heerlijke broodjes en taart was er gemaakt door de Bygdekvinnelag! Maar zo’n hele dag binnen vond ik niks. Dus ik vroeg Marit of ze zin had om een eind te gaan wandelen. Dat had ze wel.

Jutevatnet

Jutevatnet

Dus naar huis, omkleden, Marit ophalen en daarna een heel eind gewandeld, naar Jutevatnet, waar recentelijk een zgn. „gapahuk“ gebouwd is.

Marit in de gapahuk

Marit in de gapahuk

Dat is een gebouw met een open ruimte, waar je onder kann schuilen of gewoon lekker zitten om een boterhammetje te nuttigen.

Marit en Janet

Marit en Janet

Er lag wel wat sneeuw maar niet veel. Maar de zon kwam mooi door de wolken. We zijn circa 2,45 uur op pad geweest.

Weinig sneeuw

Weinig sneeuw

‘s Avonds zijn Gert en ik naar de bioscoop geweest. Marit en Reidar waren er ook. We zagen de film „The Monument“ met onder andere George Clooney, Matt Damon, Bill Murray, John Goodman en meer. De film volgt een groep geallieerden (The Monuments) die de taak krijgen kunstwerken te vinden en te bewaren die tijdens WO II door Hitler en de nazi’s vanuit musea en privebezittingen van verdreven joden zijn gestolen. De film is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Het was een mooie film om naar te kijken.

En zo was het weekend weer goed gevuld en vlogg om!

Janet

Een gedachte over “14/2: Årsmøte koor

  1. Pingback: 13/2: Jaarvergadering koor | Janet in Noorwegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *