31/12: O/N bij Marit en Reidar

2014

Marit en Reidar hadden ons uitgenodigd om bij hen Oud en Nieuw te komen vieren. Dat vonden we erg lief en de uitnodiging namen we dan ook graag aan. De moeder van Marit was er ook en een vriendin van Marit die aan alleraardigst hondje heeft, Lea.

01 - Kopi

We hebben heerlijk gegeten: kalkoen met mengsel van abrikoos, pruimen, sinaasappel, noten, broccoli, rode kool, gekaramelliseerde aardappels, „mandelpotet“ (aardappels in de vorm van een amandel – langwerpig) en een heerlijke saus. Toetje was ijs met warme kersen en chocolade. Vervolgens gingen we naar de bovenverdieping waar we koffie dronken en keken naar het theaterstuk „De hypochonder“, klassiek humoristisch stuk van Molière. Geweldig stuk!

Tegen kwart voor 12 installeerden we ons op het balkon of binnen voor het raam om te wachten op die ene seconde die ons naar 2015 zou brengen. Reidar had een fles met champagne geopend. We hadden een mooi uitzicht over het dorp. Omdat knalvuurwerk zoals rotjes, etcetera, niet is toegestaan hier zagen we dat er mooi siervuurwerk werd afgestoken.

Tegen 01.00 uur gingen we naar huis waar we nog een glaasje wijn dronken en toen naar bed gingen.

Janet