15/5: Jubileum 5 jaar Stolt Mat

2020

Vandaag is het vijf jaar geleden dat de deuren van Stolt Mat open zijn gegaan. Het is een geweldig gevoel dat de winkel nog steeds bestaat, vooral omdat er destijds zoveel mensen zeiden dat het geen lang leven beschoren zou worden. En nog steeds vragen mensen me: „Hoe gaat het eigenlijk?“ Tja, als men na vijf jaar nog steeds niet in ons concept geloofd dan weet ik het ook niet meer.

Van HANEN kreeg ik felicitaties en een prachtig bos bloemen.

Van de bakkerij in Stranda kreeg ik een een mini-kransekake met vlaggetjes.

Van een klant en familie kreeg ik een mooie bos rozen met kaart: „Gefeliciteerd met het 5-jarig jubileum. Bedankt dat jij/jullie er zijn.“ Ik krijg geregeld feedback van klanten dat ze zo blij zijn met mijn winkel in het dorp.

Ter gelegenheid hadden we Walid ingeschakeld om sushi te maken, die mensen konden bestellen. We hadden daarvoor een advertentie in de krant laten plaatsen.

Alle klanten kregen ook een stroopwafel aangeboden. Als dank.

En nu gaan we rustig verder met verder ontwikkelen!. Plannen genoeg.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *