27/6: Zomerafsluiting fellesnemda

2018

Klik op de foto’s om te vergroten

Op de laatste vergadering van Fellesnemnda op 14 juni heeft de groep politici (vijf personen) uit onze gemeente de fellesnemda uitgenodigd voor een zogenaamde „zomerafsluiting“: een avond in ongedwongen sfeer voordat de zomer begint. We stuurden alle politici een mail en negen personen hebben gehoor gegeven aan de uitnodiging. Doel was om iets meer van Ørskog te laten zien en de avond met een etentje af te sluiten.

We verzamelden ons om 18.30 uur bij de kerk. Gunnhild van de vrijwilligerscentrale was gevraagd ons een rondleiding in het dorp te geven waar we met name twee dingen bekeken: Elvastien en Måsøyra aktivitetspark.

Eerst naar Elvastien. Dit is een pad wat aangelegd is langs de Ørskog rivier. Rolstoelvriendelijk, geschikt voor de hele familie, mooie oude houten figuren opgesteld, een plek voor vissers gemaakt, barbecueplekjes en een „hutje“ waar je kunt schuilen bij slecht weer. Sommigen proberen de oude fiets.

    

        

Hierna gaat het op loopafstand naar Måsøyra aktivitetspark. Dit is recentelijk aangelegd en geopend en hier kun je buiten trainen en lekker zitten met een geweldig uitzicht over de Storfjord.

     

Vervolgens naar Systra Kafe, een restaurant waar we heerlijk hebben gegeten.

En als afsluiting een bezoek aan Stolt Mat, waar men niets hoefde te kopen maar waar toch wel gekocht is 🙂

Het was al met al een hele leuke avond, waarbij er in mindere mate over politiek en in meerdere mate over andere dingen gesproken werd. Er is besloten dat dit vaker gedaan moet worden om de onderlinge band te versterken en te verbeteren.

Janet