23+30/4: Schoonmaken Rotary

2018

Klik op de foto’s om te vergroten

Ik voeg in deze blogg twee maandagen samen omdat we twee maandagen achter elkaar aan het werk zijn geweest in het clubhuis van de Rotary. Dat was maandag 23 en 30 april. Divers opknap- en schoonmaakwerk gedaan. Er is aan dit oude gebouw altijd wel wat te doen en omdat het clubhuis ook verhuurd wordt moet het er van binnen ook weer een beetje goed uitzien.

    

    

De leden hebben zich goed ingezet en hebben het volgende uitgevoerd: ramen gewassen (binnen en buiten), vloer en lampen zijn gewassen, kasten verplaatst en de staande klok heeft een prominentere plaats gekregen, schilderijen verplaatst en opgehangen, boven in de kleine vergaderruimte zijn ramen gerepareerd, voorzetramen zijn geverfd, onkruid en oud blad verwijderd, oude planten in de kompostbak, grint op het gesmolten ijs werd bij elkaar geveegd, gras gemaaid en kantjes gestrimt.

    

Dan is een pauze met kop koffie en wat lekkers erbij ververdiend en altijd welkom!

    

Janet