25/11: Kerstmarkt in dorpshuis

2017

Klik op de foto’s om te vergroten

Terwijl in Nederland de fokus rond de aantocht van Sinterklaas ligt, begint hier eind november zo’n beetje de „kerstgekte“. We zijn de kerstboom aan het opzetten zodat die op de eerste adventsdag al staat te pronken in de winkel.

We hebben dit jaar ook besloten om met de kerstmarkt in het dorpshuis mee te doen. We konden daar tegen een redelijk bedrag een standtafel krijgen. We hebben gekeken welke producten we mee konden nemen om uit te stallen.

Gert heeft die dag in de stand gestaan en ik in de winkel. Het was erg rustig bij Gert en niet echt veel inkomsten, maar in de winkel liep het wel lekker. Het was een prima ervaring, maar we hebben besloten om niet meer aan de kerstmarkt mee te doen.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *