27/8: Bezoek Lysholmen

2017

Klik op de foto’s om te vergroten

In Vaksvik heeft heel lang een heel bijzonder huis te koop gestaan. Die is met hulp van Placement (Gert) aan een belgische familie verkocht: Gert, Ilse, Nele, Lies en Pieter. Hele leuke mensen! En ze zijn zo happy met het huis!

Ze hadden ons uitgenodigd om bij hen te komen eten, als dank. En omdat zij maandag 28/8 weer naar België zouden reizen, hadden we afgesproken om zondag te komen. Ik had Grytavasstinden van die dag nog aardig „in de benen“, maar ik ging met plezier mee naar Lysholen.

    

Toen we aankwamen begonnen wem et een heerlijk glas champagne, ter ere van de koop. Ze haddne lekkere hapjes gemaakt met onder andere producten van Stolt Mat. We hebben heel fijn buiten gezeten. Ze hebben heel veel fruitbomen, ondere kers en pruimen in verschillende soorten. Ze zeiden dat wij die konden plukken als de tijd er rijp voor was want zij zouden waarschijnlijk niet eerder terug komen dan rond de kerst. Onderwijl passen wij een beetje op hun huis.

“De Belgische Gert” had heerlijk gekookt. En we hebben een paar mooie uurtjes samen met hen gehad in hun prachtige huis in Vaksvik.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *