14/6: Bezoek PMS

2017

Klik op de foto’s om te vergroten

Het was al heel lang geleden dat we elkaar gezien en gesproken hadden maar voordat we op vakantie zouden gaan kwamen Paul, Martine en Sophie even op bezoek. Ik had groenteplantjes gekocht en toen ze kwamen was ik bezeg ze in de grond te zetten. Sophie wilde wel graag meehelpen, dus nu zitten alle koolplanten (broccoli, palmkool, boerenkool) in de grond. Nu maar hopen dat de ellendige bruine slakken er vanaf blijven. Deze dieren zijn zo’n enorme plaag!

We konden lekker buiten zitten. Gert heeft lekker gekookt: pannekoeken die door ons zelf gevuld konden worden met allerlei lekkere hartige dingen. Het viel zeer in de smaak! En het was een hele gezellige avond.

Paul, Sophie en Martine

Dat vonden de gasten ook, die met een aantal groenteplantjes mee weer naar huis gingen.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *