18/4: Foto’s huis en Stolt Mat

2017

Klik op de foto’s om te vergroten

Op Facebook kom je allerlei mooie foto’s tegen. Zo kwam ik een foto tegen uit 1968 waarop ons huis te zien is.

Het rode huis met witte ramen

Vanaf de helling achter ons huis werd er geslalomd. Dat is nu totaal ondenkbaar omdat er nu allemaal huizen gebouwd zijn.

Een andere foto is van het gebouw waarin de winkel Stolt Mat nu gevestigd is (begane grond). Ik weet niet wanneer deze foto genomen is maar ik denk ook ergens in de jaren 60 of 70. Destijds zat er ook een levensmiddelenwinkel in: “Sjøholt Handel – Dagligvarer”

Het huis is nog grotendeels hetzelfde maar het huis links ervan staat er niet meer. Dat is nu parkeerplaats. Over de weg lopen is nu ook niet meer mogelijk: er is vanwege toename van het (vracht)verkeer en veiligheid een voetpad onder de weg gebouwd.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *