12/12: Ontwikkelingen Stolt Mat

2016

De laatste werkdag in het ziekenhuis voor de kerst. Ik kreeg een cadeau van Sara, een leerling verpleegkundige die ik de laatste drie maanden heb begeleid in haar stage. Ze gaf me een mooie bos rozen en eigengemaakte „fløtekaramell“ (caramelsnoepjes) gebaseerd op onder andere slagroom en suiker. Ze waren heel erg lekker.

    

De laatste weken voor kerst hield ik Stolt Mat langer open. Ik heb veel opdrachten van bedrijven binnen gekregen om kerstpakketen te maken; meer dan vorig jaar. Van de plaatselijke bank, een plaatselijk bouwbedrijf, een betonbedrijf, de kerkparochie,een gezondheidsinstelling en ook de nodige waren die via de post gezonden moesten worden aan particulieren. Ik leverde de pakketten zelf af wat zeer op prijs werd gesteld. Ik kreeg schouderklopjes voor de goede service 🙂

    

En ik heb het ook echt druk gehad  in de winkel. Meer klanten dan vorig jaar die mijn producten als kerstcadeaus hebben gekocht. De omzet is dan ook hoger dan vorig jaar. Daar ben ik natuurlijk blij om!

Nieuw in de winkel is ook Edel Frue, een kaas alla camembert van Tingvollost …

… en koffie van Jacu met een eigen logo van Stolt Mat erop.

Januari zal een rustige maand zijn maar we gaan rustig verder in 2017!

Janet

2 gedachten over “12/12: Ontwikkelingen Stolt Mat

  1. mary

    Wat een mooie verpakking voor de kerstgeschenken. Dat is al een kado opzich. Ook leuk om hetzelf te brengen. Snap dat ze dat heel attent vinden.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *