16/6: President Rotary

Klik op de foto’s om te vergroten.

2016

Het begin van de zomer is het einde van een seizoen, of het nu om een school gaat, werk of diverse (vrijwillige) organisaties. In elk geval was het zo voor het koor in de vorige blogg en ook voor de Rotary. Elk jaar wisselt de president zijn/haar plaats in en draagt de presidentsketting over aan de volgende president. En voor het seizoen 2016/2017 zal ik de presidentsfunktie op me nemen namens de Ørskog Rotaryclub.

De aftredende president, in dit geval Ivar, bepaald altijd waar de ceremonie plaats zal vinden. Uiteraard is dat ergens waar ook goed gegeten kan worden. Ivar koos voor Fjellstova, het restaurant van Harry, die ook lid is van de Rotary.

03     02

Alle leden (op één na), met partner waren er! Dat was echt heel bijzonder leuk! Er werd flink onderling gepraat met elkaar en uiteraard werd er ook nog gezongen, zoals dat gebruikelijk is bij dergelijke avonden.

01

Na het eten nam Ivar het woord en hield een korte toespraak.

04

Hij vroeg daarna of ik naar voren wilden komen en de leden wilden gaan staan. Hij droeg de presidentketting over aan mij en toen was ik president. Ik moet eerlijk bekennen dat ik me niet had voorbereid op een «speech», maar ik heb Ivar in elk geval bedankt voor zijn inzet als president en dat ik er voor in zal staan om de functie het komende jaar ook zo goed mogelijk zal vervullen.

05

Janet