4-7/1: Rotary en ziekenhuis

2016

Foto’s worden later geplaatst.

De eerste week van januari zit er op. Maandagavond hadden we de wekelijkse Rotary club en deze avond hebben we drie nieuwe leden opgenomen: Heidi, Theo en Janette.

Dinsdag, woensdag en donderdag kon ik drie dagen in het ziekenhuis werken, terwijl Gert de winkel open hield. Dat werden een paar zeer rustige dagen. Maar we weten dat de maand januari sowieso een rustige maand is, zeker na alle feestdagen.

Woensdag had ik bestuursvergadering van koor waar met name de voorbereiding van de jaarvergadering centraal stond. Dit jaar heb ik besloten echt te stoppen als voorzitter van koor. Na vier jaar moeten er eens andere mensen inkomen die een nieuwe frisse kijk op zaken hebben. En ik wil nu eens gewoon zingen en niet meer zoveel administratieve en organisatorische dingen doen voor koor.

Janet