2/3: Boswandeling Stordal

2014

Toen we gisteravond thuis kwamen van het etentje bij Bjørnar en Eva http://www.roelofs.no/?p=192 zei Gert dat we, als we de auto op gingen halen, dan ook wel een bergtopje in de buurt konden doen. Ik dacht dat mijn klomp brak: Gert geeft nooit uit zichzelf aan om een bergwandeling te maken. Maar ik moest hem aan zijn woord houden.

IMG_1141

Nu werd het weliswaar geen bergtopje maar we hebben toch een mooie boswandeling gemaakt. Er was een pad aangelegd met informatiebordenover hetgeen men langs het bospad zag. Zoals informatie over bomen, dieren, oude huisresten, etc.

IMG_1142

Ook een grappig bord waar aan werd gegeven waar de hertenjacht plaatsvindt.

IMG_1143

Zoals gebruikelijk was het ook mogelijk om je naam in een gastenboek te schrijven.

IMG_1143a

Het was mooi weer; warm zelfs. Bij thuiskomst is Gert begonnen met het schuren van een deur van de overloop. Daar hebben we vier kamers en alle vier deuren moeten afgeschuurd worden. Maar daar was hij nog niet aan toegekomen nadat hij de gang en overloop heeft opgeknapt.

IMG_1144

Tot slot voeg ik een vage foto toe die zus Jennie me toestuurde. Een foto die in ons ouderlijke huis is genomen, van alle zussen. V.l.n.r: Stans, Janet, Jennie en Alita.

IMG-20140228-WA0000

Janet