14-16/11: Jønsbu en Ansoksætra

2014

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

01

Een mooi weekend in Jønsbu doorgebracht. Het was mooi weer. Zaterdag heb ik een wandeling gemaakt naar Ansoksætra. Net als vorig weekend kwam ik nu ook weer jagers tegen. Ik vroeg hen hoe het vorig weekend verlopen was maar nee, geen vangst. Ook nu hoorde ik geen schoten.

02

03

05

Als je bij Ansoksætra aankomt krijg je altijd een prachtig uitzicht, over bergen en fjord. Het is een mooi plekje.

04

Op de rand van huisresten heb ik een tijdje van het mooie uitzicht zitten te genieten.

06

Prachtige muurtjes konden ze vroeger bouwen.

Jønsbu in de cirkel

Jønsbu in de cirkel

Vanaf het pad kun je op een egeven moment ook mooi op het huttenveld kijken. Jønsbu ligt in de cirkel.

Gert heeft de stoeltjes geschuurd en ik heb de zittingen van nieuw zittingstof voorzien: van een oude wollen deken. Met een speciale nietmachine heb ik de stof aan de onderkant kunnen bevestigen. Jammer dat we maar drie stoeln hebben, en we zijn dus op zoek naar een vierde exemplaar.

09

Zondag 16/11 ben ik naar Stordal geweest en heb ik een concert bijgewoond van Stordal Hornmusikklag.

DSC_0702

Eigenlijk had ons koor daar bij aanwezig moeten zijn, maar wij hebben helaas ons deel van dit concert moeten laten vervallen omdat onze dirigent ziek werd. Jammer, dat was niet anders, maar het was een mooi concert.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *