13/1: Lieve allemaal

2014

Dit is mijn nieuwe webblog. Deze neemt mijn vorige blog op Placement over. Eigenlijk is dit al de derde versie. De eerste kan men hier lezen. Die stond op onze aller eerste internet site met de naam “norsk.nl”. Daar is Gert de blog begonnen op 18 mei 2006. maar werd langzaam maar zeker steeds meer door mij geschreven; met toestemming van Gert 🙂 Nadat norsk.nl werd gewijzigd in Placement werd daar de tweede blog “geboren”.  De eerste blog daar zag het levenslicht op 17 november 2009.

En dit is dan de derde. Gestart op 12 januari 2014. Ervaring leert dat mensen altijd even moeten wennen aan een nieuwe layout. Zo was dat ook toen we van norsk.nl naar Placement gingen. Maar ik ben er van overtuigd dat, als je mij blijft volgen op deze webblog, je er mettertijd aan zult wennen. Geef jezelf daartoe de tijd. Ik zal proberen hem er zoveel mogelijk uit te laten zien zoals je gewent bent van de vorige. Dat wat anders wordt is dat ik foto’s tussen de tekst zal gaan plaatsen, net zoals dat was op de allereerste blogs op norsk.nl.

Wees hoe dan ook van harte welkom op mijn blog, waar ik je mee laat beleven en kijken in mijn noorse leven; samen met Gert. Graag tot de volgende weblog!

Janet

9 gedachten over “13/1: Lieve allemaal

 1. saskia Rolleman

  hallo Janet,

  Nou dit ziet er mooi uit hoor!
  En vindt het zelf wel leuk dat je er ook foto’s tussen kunt plaatsen.
  Leuke vlindertjes, en dat zingend door de bergen, hi hi. Volhouden zou ik zeggen.

  Groetjes Saskia

 2. Rianne

  Je ‘ doorstart’ ziet er alweer goed uit… Maar met jou creativiteit zijn we ook niet anders gewend ;)..
  Mooi en duidelijk en vooral ook heel leuk dat je de foto’s weer tussendoor zult gaan plaatsen… Vind ik zelf ook prettig lezen….
  Janet… Heel veel sterkte en vooral veel plezier met je nieuwe site…

 3. Janet Roelofs Bericht auteur

  Dank je Rianne. Ik moet eerlijkheidshalve zeggen dat Gert me ook veel geholpen heeft 🙂

 4. Anna-Rixt

  Hoi Janet!

  Je blog is mooi geworden! Af en toe spiek ik nog wel eens tussen de blogs op de Placement site maar ik begrijp nu dat dat straks niet meer mogelijk is dus dan switch ik gewoon naar hier 🙂
  We praten in ieder geval aankomend weekend even bij.

  Stor klem,
  Anna-Rixt

 5. Janet Roelofs Bericht auteur

  Hei Anna-Rixt,
  Leuk dat je even kijkt. En super dat je er komend weekend weer bij bent! Wij zijn nu in Almere om al wat zaken voor te bereiden 🙂 Tot heel gauw!
  Klem klem,
  Janet

Reacties plaatsen niet mogelijk.