22/4: Avondeten met uitzicht: Breinakken

2020

Nog een avond waar we wandelen en avondeten samen voegen. Een wandeling in de buurt: Breinakken. Niet moeilijk maar er was een klein stukje waar het even stijl omhoog ging: er was een touw gebonden aan twee bomen waar je je aan vast kon houden.

Boven aangekomen is het mogelijk om je in een gastenboek te schrijven. Maar ivm corona moeten alle boeken uit de brievenbussen verwijderd worden. Er mag niet meer in geschreven worden. Er was gevraagd om dergelijke boeken mee te nemen en weg te gooien; iets wat ik gedaan heb.

We hadden een prachtig uitzicht over Sjøholt.


In het rode vierkant ons huis. In de cirkel Stolt Mat.
Aan de rand (stijl!) gingen we zitten en nuttigden een heerlijke maaltijd.

Een salade met ijsbergsla, gekookte aardappels, groene asperges, doperwten, alflafa en gekookt ei, met een dressing van avocado en mayonaise. Foccaciabrød erbij.

Dessert: koffie met eigengemaakte cake met rozijnen. Het was wederom een fijne wandeling met lekker eten.

Janet