20+21/4: Heg weg bij Stolt Mat

Stolt Mat staat dicht langs de grote weg. Daar staat een wit hekje en tussen hekje en weg staan hoge struiken die erg wild waren geworden. Ik vond ook dat het het zicht ontnam. En ik wil graag dat Stolt Mat vanaf de weg goed te zien is. Oordeel zelf.

Ik had de grondeigenaar al eens gevraagd of ik dkort mocht knippen. Daar had hij geen probleem mee. Vandaag (maandag) ben ik er mee begonnen. Ik ben een paar uur bezig geweest en ben ongeveer halverwege gekomen.

Dinsdagochtend ben ik vroeg opgestaan en vanaf zeven uur verder gaan knippen, nog voor ontbijt en douchen. Ik ben hier ook een paar uur mee bezig geweest, maar nu is het allemaal gekortwiekt.

Maar wat doe ik met de afval? Ik nam contact op met het milieustation en vroeg of zij mogelijkheden hadden om dat op te halen. En dat hadden ze maar dat kon niet eerder dan over een paar dagen. Geen probleem! Ik ben allang bij dat zij het ophalen.

Donderdag 23. april kwam de auto met aanhanger.

Een kopje koffie met stroopwafel is nadien dan welverdiend.

Janet