3/11: Nieuwe Ålesund Senterparti

2018

De politieke partijen in de vijf gemeenten die samengaan in de gemeente Ålesund, zullen ook samen moeten gaan. Dus ook de Senterparti waar Gert en ik lid van zijn. Dat vereist de nodige voorbereidingen.

De diverse Senterpartijen van de vier gemeenten (in 1 gemeente is er geen Senterparti) hebben diverse vergaderingen gehad om het proces voor te bereiden. Dit heeft er uiteindelijk toe geleidt dat de nieuwe Ålesund Senterparti is opgericht. Dat gebeurde in een leden- en jaarvergadering.

De nieuwe voorzitter van de partij en het bestuur is ook gekozen. Hier is het nieuwe bestuur. Marit is tot voorzitter gekozen. Ik ben de secretaris geworden.

Gert heeft zich trouwens uit de Senterparti gemeldt. Hij orienteert zich op of hij hij zich in zal melden in een andere partij.

Janet