6/9: Buren verkopen huis

2018

De buren west van ons verkopen hun huis. Daar kwamen we achter toen Gert erachter kwam dat de schutting, die zij destijds gebouwd hebben, zonder toestemming en te dicht op onze erfgrens is opgezet. Hij had daarover contact gehad met de gemeente, omdat we door de schutting en de beplanting tegen de schutting aan, zo hoog werd dat we het zicht op de fjord begonnen te verliezen.

De buurman nam contact met ons op en vertelde dat ze het huis gingen verkopen. Ook gaf hij aan dat hij het zeer vervelend vond dat hij de schutting zonder toestemming van de gemeente en zonder het vragen van de buren, op had gezet. Wij wilden geen problemen veroorzaken maar we wilden ook niet dat ons zicht helemaal ontnomen werd.

Daarom bepaalden we in een schriftelijke afspraak dat de planken aan de bovenkant van de schutting, diverse andere bouwsels tussen de schutting en onze erfgrens waar wij tegenaan keken, diverse struiken en een boom verwijderd konden worden. Het is schriftelijk vastgelegd zodat dat ook voor de toekomstige buren duidelijk zou zijn.

De foto’s zijn genomen door de makelaar.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *