2-3/8: Naar Gloppen

2018

Klik op de foto’s om te vergroten

We hadden zin om een weekend weg te gaan. Niet alleen maar thuis doorbrengen. Ik kon inmiddels weer auto rijden want mijn gips kon verwijdert worden: op de gemaakte MRI-scan was geen breuk te zien in het bootbeentje! Maar Gert moet het nog een paar weken volhouden.

We boekten twee nachten in het historische hotel in Gloppen. Het was goed weer toen we donderdag wegreden. Onderweg deden we het rustig aan en nuttigden een lunch voorbij Volda/Ørsta.

In het hotel aangekomen kregen we een kamer in de vleugel die tegen het oude hotel was aangebouwd.

We aten ‘s avonds een heerlijke maaltijd, gemaakt met locale producten, met bijpassende wijnen in het restaurant.

Voor de volgende dag hadden we een mooie wandeling uitgezocht. Maar toen we de volgende dag de gordijnen openden zagen we zeer lage bewolking. Tijdens het ontbijt werd het er niet beter: het begon flink te regenen. Ter plaatse besloten we om de tweede nacht af te zeggen en weer terug naar huis te gaan. Zo gezegd zo gedaan. We pakten de spullen in en keerden huiswaarts.

Onderweg gaf een koe op straat ons groot gelijk 🙂

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *