23/5: Vergadering Friluftsråd

2018

Klik op de foto’s om te vergroten

Op de jaarvergadering van Sunnmøre Friluftsrådet (FLR) zijn er drie nieuwe gemeenten als lid bijgekomen. Vandaag hadden we de eerste vergadering waar iedereen bij aanwezig was. Het was mooi weer, en dat pastte goed want we ginge eerst een klein stukje lopen, naar een boothuis, die mogelijk te koop komt.

Dit boothuis zou zeer geschikt zijn voor de activiteiten die FLR heeft. Men huurt nu een gebouw die niet in de buurt ligt. Bij koop van dit grote boothuis zou de boot ook dichterbij het kantoor liggen. Het is groot genoeg om de boot te stallen en er reparaties uit te voeren.

Er was koffie gezet boven een open vuur en Torgeir, een nieuwe medewerker, legde bij de boot één en ander uit.

Het bestuur is in principe positief over koop maar er zullen nog eerst diverse punten duidelijk moeten worden voordat we tot koop overgaan.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *