9/2: Begrafenis

2017

Op 3 februari overleed een goede (nederlandse) vriendin van ons na ongeveer een jaar ziek geweest te zijn. Nadat bleek dat ze niets meer voor haar konden doen heeft ze besloten thuis te sterven. We hebben haar zeer geregeld bezocht. Met hulp van de huisarts en de thuiszorg heeft ze nog een paar fijne maanden thuis gehad met man en kinderen.

Doordat er familie overkwam uit Nederland werd de dienst deels in het noors, deels in het nederlands gehouden. Zij had eerder aan Gert gevraagd of hij het nederlandse deel voor zijn rekening wilde nemen. En dat wilde hij graag. Dus samen met de dominee heeft hij de dienst geleidt.

Op 10/2 was de crematie. Dat geschiedde in kleine kring met familie en goede vrienden.

We hopen dat zij het goed heeft, waar ze ook moge zijn <3

Janet