10/9: Verjaardagsfeest Arn

Geen foto’s dit keer

2016

Arn werd 7 jaar en samen met twee andere kinderen, die in dezelfde klas en in dezelfde week jarig waren, werd dat gezamelijk gevierd. Net zo makkelijk. Het werd gevierd in Skråvika, een prachtig plekje aan de fjord waar voldoende mogelijkheden zijn om te spelen. Er staat een gebouwtje waar evt. geschuild kan worden en er staan bankjes waar aan gegeten kan worden.

Arn wilde ons er ook graag bij hebben. Er werden door de ouders worstjes gegrild, er was pastasalade en natuurlijk ook een chocoladetaart. Door de kinderen werden er kleine krabbetjes gevangen. Dit is een favoriete bezigheid van kinderen. Wij hadden nog nooit krabbetjes gevangen en met veel enthousiasme lieten een aantal kinderen dat aan ons zien. Je moet aan de rand van het water onder wat grotere stenen kijken; daar verstoppen ze zich graag. Erg leuk om te doen.

Op het grasveld speelden we voetbal en het aantal kinderen werd steeds meer. De kinderen vonden het schijnbaar leuk dat er volwassenen waren die met ze speelden, want Gert en ik waren de enigen 🙂

Arn hebben we amper gezien 🙂 Die vermaakte zich uitstekend met een oude boot op land, een touw in een boom en het klimmen op de rotsen.

Janet