23/8: Werkzaamheden bij Elvastien

Klik op de foto’s om te vergroten.

2016

In ons dorp is er een aantal jaren geleden een wandelpad langs de Ørskogrivier aangelegd. Er staan tafels en banken langs het pad, diverse houten beelden, een visstijger voor mensen in een rolstoel, een barbecue en een open hutje voor als het regent. Dit pad is enorm populair en veel mensen maken er gebruik van.

Maar het pad moet een paar keer per jaar onderhouden worden om hem netjes te houden.

Gunnhild

Gunnhild

Gunnhild van de vrijwilligerscentrale plaatst dan een opoep op de Facebooksite als er weer vrijwilligers nodig zijn om gras langs de kanten te maaien, onkruid te verwijderen en opgeschoten struiken en bomen te verwijderen.

01     04

Ik heb eerder ook al eens geholpen en dit keer ook, ook al kon ik niet de hele avond mee helpen.

02

Voor en na:

03

Daarbij had ik de klompen aan die we van Johan en Anja toegezonden hebben gekregen. Gisteren, 22 augustus, kwam het grote pakket er aan.

06

Ze zijn prachtig! Dank jullie wel, Johan en Anja.

07      08

Janet