22/11: Leesgroep

2018

De leesgroep was zo goed als helemaal compleet. De enige die er niet was, was Brit.

We lazen het boek „Med livet foran seg“ (vrij vertaald Met het leven voor zich) van Émile Ajar, synoniem van de franse schrijver Romain Gary. Prachtig boek.

Vier verschillende uitgaves van hetzelfde boek

Dit was de laatste leesgroep van 2018. Ik heb de groep aangegeven of ik niet weet of ik volgend jaar nog even actief kan zijn. Er zijn zoveel politieke zaken die ik moet lezen en voorbereiden, naast alle andere activitetien, dat ik niet altijd evenveel tijd heb om boeken te lezen. Maar we zullen zien hoe het gaat.

Voor de volgende keer lezen we in elk geval „Et helt liv“ av Robert Seethaler (Oostenrijk).

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *