27/7: Nuttig + maansverduistering

2018

Klik op de foto’s om te vergroten

Als je „gehandicapt“ bent ga je je aanpassen en dingen doen die je kunt doen, met de beperkingen die je hebt. Zo heeft Gert een paar nuttige dingen gedaan. In een gereedschapskist lagen allemaal verschillende moertjes en spijkers en schroeven en meer van dat soort dingen. Nu werd er orde in de chaos aangebracht. Hij kocht twee schappen met verschillende laadjes en daar heeft hij alles in opgeborgen. Hij was er toch een paar uur mee bezig.

Ook heeft hij de cd’s eens nagekeken en geordend. Cd’s die we nooit meer luisterden werden weggedaan.

Hij heeft ook eens een goed overzicht gemaakt van de verschillende pensioenregelingen die we hebben, vanuit Nederland en in Noorwegen. Zo weten we ongeveer wat we te besteden hebben als we met pensioen gaan.

Die avond hebben we vanaf ons terras de totale maansverduistering over de bergen kunnen volgen. Mooi hoor!

     

Janet