28/6: Bezoek Marit en Reidar

2014

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Waar gaat de reis heen?

Waar gaat de reis heen?

Toen ik terug kwam van mijn wandeling naar Rekdalshesten http://www.roelofs.no/?p=663 was Gert druk bezig met voorbereidingen voor het eten. Marit en Reidar zouden komen om onze gezamelijke reis naar IJsland door te nemen, waar we binnenkort heen gaan. De kamer en de tafel was gedekt met dingen die ooit gekocht zijn in of gerelateerd zijn aan IJsland.

02

Gert had heerlijk gekookt. Geen menu van IJsland maar uit Spanje 🙂 : tapa’s. Ook lekker!

03

Het werd en hele gezellige avond! En zorgde ervoor dat we nog meer zin kregen dan we al hadden.

04 marit og reidar

Zondag heeft Gert samen met een dorpsgenoot een halve marathon gelopen. Ik was vroeg wakker. Het was mooi weer en ben ik de groentetuin ingegaan waar onkruid gewied moest worden. Die ligt er nu weer netjes bij.

05

De aardappels doen het goed. Ook de andere groenten komen mooi op. De grond was droog. In de verte hoorde ik het al rommelen en te onweren en langzaamaan kwamen de donkere wolken dichterbij. En net toen ik klaar was begon het even goed te regenen.

Janet

Een gedachte over “28/6: Bezoek Marit en Reidar

  1. Jennie

    Dat is een mooie manier om in the mood te komen. Benieuwd hoe de tuin erbij ligt als je na kleine 2 weekn terugkeert.
    Fijne, héél fijne tijd op IJsland!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *