16/4: Vergadering HANEN

2018

Klik op de foto’s om te vergroten

Stolt Mat is aangesloten bij HANEN (De Haan), een organisatie/netwerk voor bedrijven die activitetien aanbieden met betrekking tot plattelandstoerisme en landbouw. HANEN wijst de weg naar de „Parels in Noorwegen“. Elke provincie heeft een eigen bestuur. Dit jaar ben ik in het bestuur gekozen. Er moest een bestuursvergadering belegd worden en die hielden we bij Stolt Mat.

We staan met ons vieren op de foto, maar er was er nog eentje bij die helaas eerder weg moest. Recentelijk hebben we trouwens nieuwe lampen opgehangen in het “kantoor-gedeelte”.

Ondansk dat het aantal leden de laatste jaren toegenomen is, hebben we besloten om een persbericht te sturen naar alle kranten in Møre og Romsdal om HANEN meer onder de aandacht te brengen. Dat bericht heb ik geschreven. Bij ons in de buurt zijn er in elk geval twee kranten die het gepubliceerd hebben.

Hopelijk leidt dit naar nog meer nieuwe leden.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *