7/3: Krachtinzet tegen kanker

2018

Klik op de foto’s om te vergroten

Minstens één op de drie personen die kanker overleven krijgen te maken met late schade-effecten van de behandeling. Dat kan per persoon verschillen. Dit jaar zamelt de noorse kankervereniging geld in voor juist het verbeteren van leven voor mensen die een vorm van kanker hebben doorgemaakt.

De vrijwilligerscentrale stond voor de organisatie waar je je op kon geven of je collectant wilde zijn. Daar wilde ik aan mee doen. Bij de vrijwilligerscentrale moest men zich melden. Daar kregen we een collectebus en ID-batch.

Op een sticker kon je aangeven voor wie je wilde lopen. Er gingen dieverse mensen door mijn hoofd maar ik wilde voor voor mijn zus Jennie lopen.

“Ik loop voor Jennie, mijn zus.”

Samen met Helge als chauffeur en Grethe als collectantmaatje namen we een wijk in ons dorp voor onze rekening.

In totaal hebben de inwoners van onze gemeente 54628 kr gegeven = 5702 Euro.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *