2/1: IJslandse trui

2018

Klik op de foto’s om te vergroten

In 2014 zijn we samen met Marit en Reidar naar IJsland geweest. Daar heb ik wol gekocht om een trui van te laten breien.

Zelf kan ik dat niet en Marit bood aan om die voor me te doen. Ik moest maar een patroon uitzoeken dan zou zij de trui breien. Ik had verschillende patronen bekeken en ik vond eigenlijk niks echt leuk. Maar dat kwam er nooit van. Totdat Marit me een patroon stuurde die zij in een blad gevonden had.

Nu moest ik maar doorpakken en kon ze ermee aan de gang. In dit patroon zitten meer kleuren dan ik had dus ik moest er wat kleuren bij kopen. En dit is uiteindelijk het resultaat geworden.

Ik ben er heel erg blij mee!

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *