20-24/12: Stolt Mat en Kerst

2017

Klik op de foto’s om te vergroten

De kerstperiode is heel goed verlopen voor Stolt Mat. We hebben, zoals eerder geschreven, veel meer opdrachten voor kerstpakketten gekregen. In de winkel hebben weh et erg druk grhad en heb ik hulp gehad van Gert en Aud-Solfrid, onze vaste hulp die ik bij drukte op kan roepen. We zijn veel open geweest; ik heb in december weinig gewerkt in het ziekenhuis omdat ik mijn volle aandacht in de winkel nodig heb.

Stolt Mat in kerstsfeer

We hebben twee dagen achter elkaar onze eerdere omzetcijfers gebroken. Dat was echt super.

Hieronder volgen aan aantalfoto’s van kerstpakketten die samengesteld zijn.

Gableboks

Kersttasjes met inhoud

“Gavetine”

68 kersttasjes met inhoud voor een bedrijf in Ålesund

Producten op een druppelvormig snijplankje

Etenswaren in rieten mandjes

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *