26/10: Fellesnemnda in Ålesund

2017

Klik op de foto’s om te vergroten

De vergadering van de „fellesnemnda“ (tijdelijke gemeenteraad voor de aankomende nieuwe gemeente Ålesund) werd dit keer gehouden in Ålesund. Er kwamen diverse thema’s aan de orde waaronder de vergoeding die elke politicus krijgt als lid van de fellesnemnda. Er gaat veel tijd zitten in alle vergaderingen, ook met voorbereiden van het lezen van de stukken, dus er moet wel een redelijk goede vergoeding tegenover staan. daar zijn we naar tevredenheid uit gekomen.

Op de foto zie je een grote spiegelwand. Onze burgemeester vroeg zich steeds al af wie die „andere mensen“ toch waren die in de vergaderruimte zaten 🙂 Als je goed kijkt zie je me dan ook 2 x zitten 🙂

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *